Καλαμάτα – Αναστάσιος Ηλιόπουλος: «Θα είμαι πρόεδρος όλων των παρατάξεων» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα – Αναστάσιος Ηλιόπουλος: «Θα είμαι πρόεδρος όλων των παρατάξεων»

Καλαμάτα – Αναστάσιος Ηλιόπουλος: «Θα είμαι πρόεδρος όλων των παρατάξεων»

Share This


 Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας συνήλθε στην 1η/2024, ειδική συνεδρίασή του, χθες Τρίτη και ώρα 18:00, στο ιστορικό Δημαρχείο, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Της συνεδρίασης προήδρευσε ο πλειοψηφών Δημοτικός Σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού «δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», Δημήτριος Μαστραγγελόπουλος.

Μετά από πρόταση του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, πρόεδρος του Σώματος εκλέχθηκε, σχεδόν ομόφωνα, ο απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας Αναστάσιος Ηλιόπουλος.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ ς, σημειώνοντας ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο, η πρόταση του Δημάρχου Καλαμάτας. Πρόσθεσε, ότι στόχος του είναι η αγαστή συνεργασία με όλες τις παρατάξεις και μια θητεία χωρίς εντάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages