Ο Άγιος Βασίλης του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας ενίσχυσε το εορταστικό κλίμα στην αγορά - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Άγιος Βασίλης του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας ενίσχυσε το εορταστικό κλίμα στην αγορά

Ο Άγιος Βασίλης του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας ενίσχυσε το εορταστικό κλίμα στην αγορά

Share This

 


Για μια ακόμη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας με τον δικό του Άγιο Βασίλη επισκέφθηκε καταστήματα της πόλης και ευχήθηκε στον κόσμο και τους εργαζόμενους τα χρόνια πολλά, κερνώντας και γλυκίσματα, ενισχύοντας με αυτή την πρωτοβουλία το εορταστικό κλίμα στην αγορά…

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας επισημαίνει σχετικά: «Ο Άγιος Βασίλης, παραδοσιακά γνωστός για το ρόλο του στη διανομή δώρων κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, πραγματοποίησε την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου μια ξεχωριστή επίσκεψη στα καταστήματα της Καλαμάτας, προσφέροντας χαρά και γιορτινή ατμόσφαιρα σε μικρούς και μεγάλους.

Στη διάρκεια της περιπλάνησής του, ο Άγιος Βασίλης του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, συνομίλησε με τους πελάτες και τους εργαζόμενους, μεταδίδοντας θετικά μηνύματα, ευχές και χαμόγελα. Επίσης, χάρισε γλυκίσματα και γεμάτες αισιοδοξία στιγμές, καθιστώντας την ημέρα αξέχαστη για όσους βρέθηκαν στο δρόμο του.

Οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι των καταστημάτων χάρηκαν με την επίσκεψη του Άγιου Βασίλη, ενισχύοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα και δημιουργώντας μια πραγματικά μαγική εμπειρία για όλους. Στον δρόμο του Άγιου Βασίλη δεν έλειψαν και οι αναπάντεχες συναντήσεις με τοπικούς φορείς καθώς επίσης και με τον νέο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ο οποίος έλαβε τις ευχές του Άγιου Βασίλη και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου για την νέα του θητεία.

Οι κάτοικοι της Καλαμάτας εξέφρασαν τη χαρά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιραζόμενοι φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τη συνάντησή τους με τον αγαπημένο Άγιο Βασίλη.

Οι δραστηριότητες του Άγιου Βασίλη στα καταστήματα της Καλαμάτας αποτελούν μια θερμή υπενθύμιση ότι η πνευματική πλοηγός των γιορτών είναι πάντα έτοιμη να μοιραστεί αγάπη και ευτυχία με την τοπική κοινότητα.

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση αυτού του όμορφου γεγονότος και Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και ειρηνικό Νέο Έτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages