Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου μαθητή στη Θουρία Καλαμάτας – Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι και 2 μητέρες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου μαθητή στη Θουρία Καλαμάτας – Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι και 2 μητέρες

Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου μαθητή στη Θουρία Καλαμάτας – Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι και 2 μητέρες

Share This


Στη σύλληψη τεσσάρων ανήλικων προχώρησε η αστυνομία στην Καλαμάτα, για ξυλοδαρμό σε βάρος ενός 16χρονου μαθητή, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε το ανήλικο παιδί μαζί με τον πατέρα του στην αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά το τέλος του σχολείου, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, έξω από το γυμνάσιο της Θουρίας οι τέσσερις συλληφθέντες ηλικίας από 14 έως και 16 ετών, φέρονται να πείραζαν -άγνωστο για ποιο λόγο- έναν άλλο μαθητή του σχολείου. Όταν ένας 16χρονος, μαθητής Λυκείου, επενέβη για να ζητήσει το λόγο, οι τέσσερις ανήλικοι του επιτέθηκαν με τη συνδρομή και ενός μεγαλύτερου εξωσχολικού, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων του σχολείου.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι Αστυνομικές Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τους νεαρούς που εμπλέκονται στο επεισόδιο, όλοι μαθητές του γυμνασίου Θουρίας. Πρόκειται συγκεκριμένα για έναν 14χρονο, έναν 16χρονο και δυο 15χρονους.

Επίσης, συνελήφθησαν δυο μητέρες, 36 και 41ετών, αντίστοιχα, για παραμέληση εποπτείας τους.

Ο 16χρονος μαθητής που δέχθηκε την επίθεση χρειάστηκε να μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages