23η Μαρτίου: Προχωρά το έργο στο βόρειο τμήμα-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

23η Μαρτίου: Προχωρά το έργο στο βόρειο τμήμα-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

23η Μαρτίου: Προχωρά το έργο στο βόρειο τμήμα-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Share This

 


Με στόχο να είναι έτοιμο το κομμάτι αυτό την 23η Μαρτίου για την Αναπαράσταση-Τον Ιούνιο αναμένεται να ολοκληρωθεί συνολικά το έργο

Προχωρούν οι εργασίες αναδιαρρύθμισης και αναδιάταξης της 23η Μαρτίου. Πλέον το εργοτάξιο έχει επεκταθεί στο βόρειο-ανατολικό κομμάτι της οδού, δίπλα ακριβώς στην πλατεία 23ης Μαρτίου, με τα έργα να κινούνται σε γοργούς ρυθμούς από τα συνεργεία της αναδόχου ΔΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΕ. Μετά την 3η φάση του έργου με την κατασκευή του κυκλικού κόμβου, το έργο προχώρησε στο βόρειο τμήμα της οδού, μπαίνοντας στην επόμενη φάση του.


Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τη Μελέτη, η πλατεία 23ης Μαρτίου πρόκειται να επεκταθεί κατά ένα στρέμμα. Οι εργασίες προχωρούν κανονικά και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, με στόχο το συγκεκριμένο κομμάτι να είναι έτοιμο για την αναπαράσταση της 23ης Μαρτίου.

Συνολικά το όλο έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, οπότε και θα παραδοθεί συνολικά προς χρήση. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα το έργο διεξάγεται σε φάσεις, και δουλεύεται σταδιακά ώστε να υπάρχει η μικρότερη δυνατή όχληση και στα παρακείμενα καταστήματα αλλά και στην κυκλοφορία. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έπρεπε να διακοπεί εντελώς η κυκλοφορία, καθώς πρόκειται για εργοτάξιο. Στο σημείο του έργου εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συνιστάται στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages