2 μέρςς οι αγρότες με τα τρακτέρ στην Καλαμάτα- ΝΑΙ στον αγώνα είπε ο Αναστασόπουλος: “Δίκαια τα αιτήματα” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

2 μέρςς οι αγρότες με τα τρακτέρ στην Καλαμάτα- ΝΑΙ στον αγώνα είπε  ο Αναστασόπουλος: “Δίκαια τα αιτήματα”

2 μέρςς οι αγρότες με τα τρακτέρ στην Καλαμάτα- ΝΑΙ στον αγώνα είπε ο Αναστασόπουλος: “Δίκαια τα αιτήματα”

Share This


 Συνέχισαν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας που κατέβηκαν και πάλι με τα τρακτέρ τους στα γραφεία της Περιφέρειας στην οδό Κρήτης. Πραγματοποίησαν και τρίωρο αποκλεισμό του δρόμου έξω από το κτήριο της Περιφέρειας διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση και τα διαχρονικά προβλήματα που χρόνο με τον χρόνο οξύνονται.

Άδειασαν γάλα στην είσοδο της ΠΕ Μεσσηνίας

Σε μια κίνηση απόγνωσης και αγανάκτησης οι αγρότες μπούκαραν στο κτήριο της ΠΕ Μεσσηνίας και άδειασαν γάλα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τιμές στις οποίες αναγκάζονται να πωλούν τα προϊόντα τους. Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν λίγο αργότερα συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλο. Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλο, στον οποίο κατέθεσαν τα αιτήματά τους, επαναλαμβάνοντας το αίτημά τους να έρθει προς συζήτηση το αγροτικό στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αναστασόπουλος: “Δίκαια τα αιτήματα των αγροτών-Η ύπαιθρος θέλει στήριξη”

Στο πλευρό των αγροτών τάχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος χαρακτηρίζοντας δίκαια τα αιτήματα των αγροτών “Ενώνουμε τη φωνή μας με τους αγρότες, γιατί η ύπαιθρος μαραζώνει και θέλει στήριξη”, δήλωσε μεταξύ άλλων…”δεν μπορεί αυτή την κρίσιμη περίοδο-από αγροδιατροφική άποψη- να οδηγούμε τους παραγωγούς σταφίδας σε ξερίζωμα της σταφίδας ή τους κτηνοτρόφους να αναγκάζονται να πουλάνε με μικρότερες τιμές…πρέπει όλα αυτά τα θέματα και σε σχέση με το πετρέλαιο να τα δει θετικά και η Κυβέρνηση. Εμείς θα συνεχίσουμε τουλάχιστον στον τομέα αρμοδιότητάς μας να είμαστε ακόμα πιο δραστήριοι απ’ότι στο παρελθόν”.

Ενεργό μπλόκο στον κόμβο Σπάρτης στην Αγορά Καλαμάτας

Στον κόμβο Σπάρτης παραμένουν το τελευταίο 24ωρο αγρότες με τα τρακτέρ τους, έως ότου ληφθεί απόφαση πανελλαδικά για το πως θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Όλη τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη την πέρασαν εκεί, διαμαρτυρόμενοι, ενώ για να αντιμετωπίσουν το κρύο έστησαν πρόχειρα παραπήγματα με νάιλον και έβαλαν φωτιά σε βαρέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages