“Καμπανάκι” κινδύνου για την έλλειψη προσωπικού στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

“Καμπανάκι” κινδύνου για την έλλειψη προσωπικού στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

“Καμπανάκι” κινδύνου για την έλλειψη προσωπικού στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Share This

 


Λειτουργικά θέματα του αερολιμένα Καλαμάτας, τα προβλήματα υποδομών και η αναγκαιότητα άμεσης επίλυσής τους, καθώς και η έλλειψη προσωπικού που καθιστά δύσκολη την εύρυθμη λειτουργία του στο διευρυμένο ωράριο που θα απαιτηθεί, για την εξυπηρέτηση της αεροπορικής κίνησης της επικείμενης θερινής περιόδου, που αναμένεται να είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι, συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του βουλευτή Μεσσηνίας, Περικλή Μαντά στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αερολιμενάρχη,κ. Βιβής Βλάχου.

Ειδικότερα, η κα. Βλάχου στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Στις 18/02 το δρομολόγιο της Aegean από Μόναχο θα σηματοδοτήσει και φέτος την έναρξη πτήσεων εξωτερικού στον αερολιμένα Καλαμάτας.

Αν και το πρόγραμμα των θερινών δρομολογίων (από 30/03) δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη από τον συντονισμό πτήσεων (Slot Coordinator), σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία, προγραμματίζονται:

Η έναρξη δρομολογίων της Air France από Παρίσι, της SAS από Στοκχόλμη, της Volotea από Λιλ και Λυών, της ελληνικής εταιρείας Blue Bird από Τελ Αβίβ, καθώς και ένα επιπλέον εβδομαδιαίο δρομολόγιο της Condor από Φρανκφούρτη.

Επίσης από αρχές Ιουνίου προγραμματίζεται η σύνδεση της Καλαμάτας με το Ηράκλειο, με 2 εβδομαδιαίες συχνότητες της Aegean, ενώ τα δρομολόγια της Αθήνας, με 4 εβδομαδιαίες συχνότητες, θα ξεκινήσουν φέτος 4 Απριλίου. Τα δρομολόγια της την Olympic Air από Θεσσαλονίκη συνεχίζονται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages