Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας: Εκδήλωση ολοκλήρωσης της περιοδικής έκθεσης «Πυξίδες, Σκεύη Πολύτιμων» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας: Εκδήλωση ολοκλήρωσης της περιοδικής έκθεσης «Πυξίδες, Σκεύη Πολύτιμων»

Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας: Εκδήλωση ολοκλήρωσης της περιοδικής έκθεσης «Πυξίδες, Σκεύη Πολύτιμων»

Share This


 Εκδήλωση ολοκλήρωσης της περιοδικής έκθεσης «Πυξίδες, Σκεύη Πολύτιμων» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, σε συνεργασία με τους κεραμίστες Ηλία Χριστόπουλο και Μάνο Καλαμένιο, τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στις 5.00 το απόγευμα, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας.

Εκεί οι καλλιτέχνες θα ξεναγήσουν τους επισκέπτες στην έκθεση και θα παρουσιάσουν την έμπνευση και τη διαδικασία δημιουργίας των έργων τους.

Να σημειωθεί πως η περιοδική έκθεση, που εγκαινιάστηκε το Φεβρουάριο του 2020 στην αίθουσα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων του μουσείου, έχει ως θέμα το διάλογο των αρχαίων πυξίδων με τις σύγχρονες πυξίδες, δημιουργίες των δύο καλλιτεχνών εμπνευσμένων από την αρχαιότητα. Μάλιστα, έγινε αφορμή για οργανωμένες επισκέψεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια που ανανέωσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το μουσείο και τις δράσεις του όλο το διάστημα της έκθεσης, ενώ θα παρουσιαστούν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.

Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας

Μπενάκη και Αγ. Ιωάννη (κτήριο παλαιάς Δημοτικής

Αγοράς, έναντι Αγ. Αποστόλων)

Τηλ. επικοινωνίας: 27210 63100(118)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages