Στη… φυλακή απατεώνες που “χτυπούσαν” περίπτερα, ψιλικατζίδικα και μίνι μάρκετ στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στη… φυλακή απατεώνες που “χτυπούσαν” περίπτερα, ψιλικατζίδικα και μίνι μάρκετ στη Μεσσηνία

Στη… φυλακή απατεώνες που “χτυπούσαν” περίπτερα, ψιλικατζίδικα και μίνι μάρκετ στη Μεσσηνία

Share This

 Στα ίχνη συμμορίας που εξαπατούσε ιδιοκτήτες καταστημάτων ψιλικών, μίνι μάρκετ και περιπτέρων σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και στη Μεσσηνία, βρίσκεται η Αστυνομία, συλλαμβάνοντας στην Αθήνα έναν 26χρονο. Ο 26χρονος μαζί με άλλους δύο άνδρες 35 και 61 ετών, οι οποίοι και αναζητούνται, διέπρατε συστηματικά ηλεκτρονικές απάτες, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία. Οι τρεις τους, πήγαιναν σε αυτού του είδους τα καταστήματα προσποιούμενοι τους πελάτες και αφού ζητούσαν μια προπληρωμένη κάρτα (paysafe) αξίας 100 ευρώ, κατάφερναν να υποκλέψουν το κωδικό της και αμέσως έφευγαν.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας, από τα μέσα του Ιανουαρίου μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου είχαν διαπράξει 14 απάτες και είχαν και μία απόπειρα η οποία και έγινε στη Μεσσηνία. Ο 26χρονος που συνελήφθη και βρέθηκαν στην κατοχή του 590 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και μικροποσότητα χασίς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται και η έρευνα συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages