Έκοψε πίτα με ευχές η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Έκοψε πίτα με ευχές η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία στην Καλαμάτα

Έκοψε πίτα με ευχές η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία στην Καλαμάτα

Share This

 


Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στους φιλόξενους χώρους του Ξενοδοχείου REX της Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Βασιλόπιτας της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας.

Η Βασιλόπιτα ευλογήθηκε από το Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο, ο οποίος έστειλε τις πατρικές ευχές του για το νέο έτος στους απανταχού ανά το κόσμο Μεσσήνιους και ευχήθηκε, οι Μεσσήνιοι να συνεχίζουν αυτή τη συνεργασία και να παράγουν έργο, προς όφελος και ευημερία των συνανθρώπων μας.
Χαιρετισμό απηύθυναν τόσο ο Βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης όσο και ο Πρόεδρος της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, Δήμαρχος Καλαμάτας, καθώς και ο Γραμματέας Παναγιώτης Μπαζίγος. Η προσέλευση μελών και φίλων, δημιούργησε ένα ευχάριστο περιβάλλον για όλους και χαροποίησε ιδιαίτερα τα μέλη του Δ.Σ..
Το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στάθης Αναστασόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Λύρας, η Αντιδήμαρχος κ. Πιπίνα Κουμάντου, η Αντιπρόεδρος της «ΦΑΡΙΣ» κ. Τασούλα Φοίφα, ο Πρόεδρος του Κέντρου Ημέρας κ. Γεώργιος Σαραβελάκης με το Δ.Σ., ο Υπαρχηγός Πυροσβεστικής και Πρόεδρος του Συλλόγου Βέργας και η κυρία Χαράλαμπου Αφάλη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Α.Μ.Σ.Κ. «Μαρία Κάλλας» κ. Γεώργιος Ηλιόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μεταμόρφωσης κ. Αγγελική Μαθιοπούλου, η Αστυνομικός και Συγγραφέας κ. Μαρία Καραγιάννη, ο Πρόεδρος των «Ελληλομνημόνων» κ. Σπύρος Κατσίρας, ο Πρόεδρος της «Παμμεσηνιακής» Αθηνών κ. Γεώργιος Μουνδρέας, πολλά μέλη από το Σύλλογο «Παράδεισο», η εκπρόσωπος του Βουλευτή Περικλή Μαντά κ. Αγγελική Σκλήκα, η κ. Αναστασία Μπελογιάννη, ο κ. Παναγιώτης Καρακατσάνης, η κ. Θεοφανώ Πεντέα ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, η Δρ. κ. Σοφία Παπαδοπούλου, ο κ. και κυρία Βασίλη Βαρελά, ο τεχνίτης κ. Στέλιος Μητσέας, κ.α.
Το συντονισμό είχαν ο Γραμματέας κ. Παναγιώτης Μπαζίγος, η Οργανωτική Γραμματέας κ. Έφη Μπούνα, η Εκπρόσωπος Ευρώπης κ. Θεοδώρα Γιαννίτση και τα μέλη κ. Κέλλυ Μακροπούλου και Παναγιώτης Σάμιτας.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages