1ος Διεθνής Αγώνας Αλμάτων εις Μήκος & Τριπλούν στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

1ος Διεθνής Αγώνας Αλμάτων εις Μήκος & Τριπλούν στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

1ος Διεθνής Αγώνας Αλμάτων εις Μήκος & Τριπλούν στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Share This

 


Μετά τους επιτυχημένους αγώνες στο άλμα επί κοντώ έρχεται το TSATOUMAS STREET LONG JUMP-Συμμετοχή από 100 Έλληνες και ξένους αθλητές

Στην καρδιά της Καλαμάτας, στην κεντρική πλατεία φέρνει φέτος ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτας 2016 ακόμα μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση, φέρνοντας στο κέντρο της πόλης τον 1ο Διεθνή Αγώνα Αλμάτων εις Μήκος και Τριπλούν. Μετά τους επιτυχημένους αγώνες στο άλμα επί κοντώ, φέτος η μεσσηνιακή πρωτεύουσα υποδέχεται TSATOUMAS STREET LONG JUMP.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτας 2016 ανακοίνωσε τη διοργάνωση μιας μεγάλης αθλητικής γιορτής στο κέντρο της Καλαμάτας, μέσα στο Μάιο του 2024, με τη διεθνή ονομασία TSATOUMAS STREET LONG JUMP. Διευθυντής των αγώνων και τιμώμενο πρόσωπο είναι ο Μεσσήνιος πρωταθλητής Λούης Τσάτουμας.

Διευθυντή των αγώνων και τιμώμενο πρόσωπο ο Μεσσήνιος πρωταθλητής Λούης Τσάτουμας

Η ανακοίνωση του ΓΣ Ακρίτας 2016

Μετά από τις επιτυχημένες διοργανώσεις των Αναπτυξιακών Αγώνων Στίβου Πελοποννήσου και των Μίτινγκ Άλματος επί Κοντώ, ο Σύλλογος του Ακρίτα έχει αποκτήσει υψηλή τεχνογνωσία αγώνων και σε συνδυασμό με την έλευση του Λούη Τσάτουμα στην προπονητική ομάδα του συλλόγου, βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και προετοιμαζόμαστε να οργανώσουμε μια ανεπανάληπτη αθλητική γιορτή στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, με δωρεάν πρόσβαση σε όλους, το Μάιο του 2024.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν περίπου 100 Έλληνες & ξένοι αθλητές του μήκους και του τριπλούν υψηλού επιπέδου αλλά και ταλέντα, με πιθανότητα σοβαρή για παρουσία του Μιλτιάδη Τεντόγλου. Θα διεξαχθούν 4 αγώνες: Κοριτσιών, Αγοριών, Γυναικών και Ανδρών.

Η διοργάνωση θα τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 και τις προδιαγραφές ενός διεθνούς αγώνα / meeting υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Αγώνες με ανάλογη μορφή STREET γίνονται σε πολλές πόλεις της Ευρώπης και στον Πειραιά.

Για να διεξαχθούν τόσο μεγάλες και πολυδάπανες διοργανώσεις χρειάζεται η υποστήριξη των τοπικών φορέων και επαγγελματιών, της Περιφέρειας και του κράτους.

Ο πιο σημαντικός λόγος να κάνουμε πράξη αυτό το θεσμό είναι γιατί θα αποτελεί κίνητρο για τα παιδιά να ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες προς όφελος της υγείας & της κοινωνικότητας.

Τα οφέλη της περιοχής μας από την διοργάνωση θα είναι πολλαπλά, μιας και θα υπάρχει προβολή των αγώνων σε τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και σε αθλητικά ειδησεογραφικά sites. Επιπλέον, οι αγώνες θα προσελκύσουν εκατοντάδες φίλους του αθλητισμού που θα επισκεφτούν την Καλαμάτα εκείνες τις ημέρες, προσφέροντας έσοδα σε πολλές τοπικές επιχειρήσεις.

Στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες για την εξέλιξη της προετοιμασίας των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages