Καθίζηση οδοστρώματος δρόμους του Δ. Πύλου – Νέστορος – Επιστολή Κανάκη σε Πτωχό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καθίζηση οδοστρώματος δρόμους του Δ. Πύλου – Νέστορος – Επιστολή Κανάκη σε Πτωχό

Καθίζηση οδοστρώματος δρόμους του Δ. Πύλου – Νέστορος – Επιστολή Κανάκη σε Πτωχό

Share This

 


Ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Ζωικής Παραγωγής & Αλιείας του Δ. Πύλου – Νέστορος Ηλίας Κανάκης με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, την οποία κοινοποιεί και στον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ. Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο, κάνει λόγο για καταστροφή μεγάλου μέρους των οδικών δικτύων Ικλαινα-Ελαιόφυτο-Γιάλοβα , Πλάτανος -Παπούλια -Γλυφάδα και η Ε.Ο. Κορυφασίου Γιάλοβας. Ο κ. Κανάκης “καρφώνει” τον κ. Αναστασοπουλο για “πρωτόγνωρη αδιαφορία αλλά και ειρωνία”…

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η επιστολή με θέμα «ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ Δ.ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ»:

Αγαπητοί Κύριοι,

Ως γνωστό , κατά το τελευταίο διάστημα με σκοπό την κατασκευή του Δρόμου Σωληναρι-Κορυφάσιο-Λαδά χρησιμοποιήθηκαν από του αρμόδιους εργολάβους οι παρακαμπτήριές οδοί Ικλαινα-Ελαιόφυτο-Γιάλοβα , Πλάτανος -Παπούλια -Γλυφάδα και η Ε.Ο. Κορυφασίου Γιάλοβας όπου εξυπηρετούσαν την διέλευση βαρέων οχημάτων που μετέφεραν τα υλικά για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού.

Η αλόγιστη διέλευση των οχημάτων αυτών συνετέλεσε στην καταστροφή μεγάλου μέρους των παραπάνω αναφερόμενων οδικών δικτύων μετατρέποντας τα σε δρόμους καρμανιόλα με αυξημένο επίπεδο επικινδυνότητας .

Πάρα τις επανειλημμένες οχλήσεις μου ως απλός πολίτης αλλά και ως εκλεγμένος εκπρόσωπος του Δήμου Πύλου-Νέστορος , μετα λύπης μου διαπιστώνω ότι όλες οι εως σήμερα προσπάθειες μου για την επίλυση του μείζονος αυτού ζητήματος προσέκρουσαν σε τοίχο .Συγκεκριμένα από την πλευρά της Περιφέρειας εισέπραξα επι του θέματος ,μια πρωτόγνωρη αδιαφορία αλλά και ειρωνία από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στάθη Αναστασόπουλο.

Με την παρούσα επιστολή κρούω τον κώδωνα του κινδύνου και καλώ όλους τους αρμόδιους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες και να πράξουν με την διαδικασία του κατεπείγοντος τα δέοντα για την αποκατάσταση των ζημιών. Σε διαφορετική περίπτωση με μαθηματική ακρίβεια και ενόψει της θερινής περιόδου που ξεκινά θα θρηνήσουμε στην άσφαλτο νεκρούς -θύματα της αδιαφορίας και της ανευθυνότητας σας .

Με τιμή,

Ηλίας Κανακης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages