Νταντά στην Καλαμάτα κατηγορείται για κακοποίηση 3χρονου κοριτσιού και ενός αγοριού 19 μηνών - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νταντά στην Καλαμάτα κατηγορείται για κακοποίηση 3χρονου κοριτσιού και ενός αγοριού 19 μηνών

Νταντά στην Καλαμάτα κατηγορείται για κακοποίηση 3χρονου κοριτσιού και ενός αγοριού 19 μηνών

Share This



Μια 36χρονη γυναίκα κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας έπειτα από καταγγελία 38χρονης μητέρας δύο μωρών, ηλικίας 3 ετών (κοριτσάκι) και 19 μηνών (αγοράκι) αντίστοιχα, για κακοποίηση ανηλίκων. Σύμφωνα με την καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ., η 36χρονη κατά το χρονικό διάστημα το οποίο εργάστηκε ως νταντά των δύο παιδιών επέδειξε έντονα κακοποιητική συμπεριφορά προς αυτά.

Η ενασχόλησή της με τα παιδιά κράτησε μερικές εβδομάδες, το διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2024, καθώς διαπιστώθηκε ότι ταρακουνούσε έντονα τα δύο παιδιά και τους έβαζε τις φωνές. Μάλιστα, οι κινήσεις της καταγράφηκαν σε κλειστό κύκλωμα, που είχε τοποθετήσει η 38χρονη στο διαμέρισμά της.

Σε βάρος της 36χρονης σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ δε ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, καθώς δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια στο 3χρονο κοριτσάκι και στο 19 μηνών αγοράκι.

ΠΗΓΗ newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages