Δίνουν «ραντεβού» με τα τρακτέρ στην Καλαμάτα οι Αγρότες της Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δίνουν «ραντεβού» με τα τρακτέρ στην Καλαμάτα οι Αγρότες της Μεσσηνίας

Δίνουν «ραντεβού» με τα τρακτέρ στην Καλαμάτα οι Αγρότες της Μεσσηνίας

Share This


 Σε κινητοποιήσεις που στόχο έχουν να αναδειχθούν τα διαχρονικά προβλήματα των Ελλήνων αγροτών και κτηνοτρόφων και να βρεθούν λύσεις, ώστε να μην κλονιστεί η επισιτιστική ασφάλεια της χώρας, προχωρούν από οι επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα της Μεσσηνίας.

Χθες έγινε μεγάλη σύσκεψη στο χωριό Χανδρινού όπου αποφασίστηκαν όλες οι δράσεις.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρεται ότι “τη Δευτέρα σε μαζική σύσκεψη των συλλόγων Μεσσήνης – Χανδρινού με την συμμετοχή δεκάδων αγροτών με θέμα «τον συντονισμό και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας». Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε: Συγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων στο Χανδρινού από την Πέμπτη 1-2-2024. Ενίσχυση των είδη υπαρχόντων αγροτικών μηχανημάτων στην Μεσσήνη. Συλλαλητήριο στην Καλαμάτα την Δευτέρα 5-2-2024, στις 12 το μεσημέρι με τα αγροτικά μας μηχανήματα.

Θα διεκδικήσουμε την επιβίωση μας στον δρόμο! Καμία ανοχή! Καλούμε όλους τους αγροτικούς συλλόγους του νομού, τους μικρομεσαίους αγρότες, να κατεβάσουν τρακτέρ σε όλο το νομό.

Καλούμε το εργατικό κέντρο, εργατικά σωματεία, εμπορικούς συλλόγους, συλλόγους εστίασης, φοιτητικούς συλλόγους και άλλους φορείς να σταθούν στο πλευρό μας. Ολοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages