Γιατροί ΕΣΥ Μεσσηνίας: Ογκολογική Κλινική με έναν γιατρό…. απαξιώνει το σύστημα υγείας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γιατροί ΕΣΥ Μεσσηνίας: Ογκολογική Κλινική με έναν γιατρό…. απαξιώνει το σύστημα υγείας

Γιατροί ΕΣΥ Μεσσηνίας: Ογκολογική Κλινική με έναν γιατρό…. απαξιώνει το σύστημα υγείας

Share This

 


Ζητούν κίνητρα για να γίνουν άμεσα μόνιμες προσλήψεις ιατρών στα Νοσοκομεία

Για το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει στην ογκολογική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, με την δικαιολογημένη απουσία της μοναδικής ιατρού(βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια), τοποθετήθηκαν η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Σωματείου ειδικευμένων γιατρών Χρύσα Μάλλιου και Μανώλης Μάκαρης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την σημερινή ημερίδα που θα γίνει το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο.


Από την πλευρά της η κ. Μάλλιου τόνισε πως “δεν είναι δυνατόν μία κλινική να στηρίζεται σε έναν μόνο γιατρό, γιατί και ο γιατρός είναι άνθρωπος και αρρωσταίνει και δημιουργούνται στη συνέχεια αυτά τα προβλήματα. Έχει γίνει ήδη μία προκήρυξη για δεύτερο ογκολόγο, όμως ήταν άγονη, καθώς δεν υπάρχουν κίνητρα για έναν ιατρό να έρθει στην Περιφέρεια”, ενώ ο Μανώλης Μάκαρης τόνισε πως “έχει προταθεί να γίνει πρόσληψη ιδιώτη γιατρού που να ενδιαφέρεται για την θέση αυτή, για να καλυφθεί το κενό, όμως πάγιο αίτημα είναι η προκήρυξη μόνιμων θέσεων ιατρικό προσωπικό.
Προς το παρόν οι ασθενείς καλύπτονται από το τμήμα Μεσογειακής αναιμίας…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages