7ο Δ.Σ. Καλαμάτας: 6η Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

7ο Δ.Σ. Καλαμάτας: 6η Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος

7ο Δ.Σ. Καλαμάτας: 6η Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος

Share This

 


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Εκπαιδευτική Κοινότητα του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας και τη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γ.Ν. Καλαμάτας σας προσκαλεί να δώσετε το παρόν στην 6η εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών που πραγματοποιείται για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος με τίτλο “ΣΤΑΓΟΝΑ ΖΩΗΣ” και θα λάβει χώρα στο χώρο του σχολείου, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 με 13:00.

“Η συγκεκριμένη αιμοδοσία θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της αδικοχαμένης Ιωάννας Χαντζή η οποία υπήρξε μέλος της Τράπεζας Αίματος και διατέλεσε μέλος του Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων το σχολείου μας. Μέλη της Τράπεζας Αίματος του Σχολείου μας μπορούν να γίνουν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ συμμετέχουν στις τακτικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται.

Στο χώρο του Σχολείου θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τα παιδιά.

Με την πρωτοβουλία μελών του συλλόγου μας θα διοργανωθεί ένα μίνι τουρνουά πινγκ-πονγκ ενώ παράλληλα θα στήσουμε ένα μικρό εργαστήρι ζωγραφικής για να απασχοληθούν όλα τα παιδιά που θέλουμε να βρεθούν μαζί με τους γονείς τους στο σχολείο για να  αντιληφθούν βιωματικά την έννοια της εθελοντικής προσφοράς και τη σπουδαιότητα της δωρεάς αίματος. Τα μέλη του συλλόγου μας θα ετοιμάσουν κεράσματα και θα προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους φίλους που θα συνδράμουν με την παρουσία και την
προσφορά τους στην εθελοντική αιμοδοσία. Σας περιμένουμε όλους μαζί με τα παιδιά σας για να συνεχίσουμε την αλυσίδα της ζωής και να μεγαλώσουμε σταγόνα σταγόνα την Τράπεζα Αίματος, προωθώντας την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς στο συλλογικό και το κοινωνικό περιβάλλον.
Το αίμα δεν αγοράζεται και δε παράγεται, μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και αποτελεί, μια εθελοντική πράξη, μια πράξη αγάπης ,μια απόδειξη ευαισθησίας, μια κοινωνική προσφορά, μια πράξη πολιτισμού. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 10:00π.μ. να είμαστε όλες και όλοι εκεί.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages