Πανελλήνιος διαγωνισμός με αλεξίπτωτο πλαγιάς στη Μάνη μαγεύει την Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Πανελλήνιος διαγωνισμός με αλεξίπτωτο πλαγιάς στη Μάνη μαγεύει την Μεσσηνία

Πανελλήνιος διαγωνισμός με αλεξίπτωτο πλαγιάς στη Μάνη μαγεύει την Μεσσηνία

Share This

 


Στο επίκεντρο των αθλητών του αλεξίπτωτου πλαγιάς πανελλαδικά βρίσκεται η Σαϊδόνα της Μάνης, αφού εκεί πραγματοποιείται ο πανελλήνιος διαγωνισμός.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Λέσχη Αλεξιπτωτιστών Πλαγιάς Πάτρας με το θέαμα να είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Φέτος τη διοργάνωση επέλεξαν πάνω από 30 αθλητές από την Ελλάδα αλλά και από χώρες του εξωτερικού.

Στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» μίλησε ο πρόεδρος της Λέσχης Αλεξιπτωτιστών Πλαγιάς Πάτρας, Χρήστος Μπακούνης.

«Σίγουρα είναι πιο ασφαλές από το να οδηγάς μια μηχανή ή ένα ποδήλατο σε μια πόλη γιατί πάνω στον αέρα δεν έχεις φανάρια, δεν έχεις πλαϊνούς δρόμους να τρακάρεις, δεν γλιστράς, τα υλικά είναι πολύ γερά και δεν παθαίνουν τίποτα, δεν έχουμε μηχανικές βλάβες. Τα έχουν εξελίξει τα αλεξίπτωτα και τα έχουν κάνει πάρα πολύ ασφαλή, οπότε είναι πολύ καλά», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να μάθει κάποιος να πετάει. «Όχι και πολύ δύσκολο. Πρέπει να κάνει περίπου έναν μήνα μαθήματα, θεωρητικά και πρακτικά, να είναι καλές οι συνθήκες και φυσικά πρέπει εφόσον τελειώσει τη σχολή να τον παρακολουθεί μία λέσχη, η οποία θα κοιτάει τα λάθη, που θα κάνει στο μέλλον», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Μπακούνης.

Ρεπορτάζ: Μαρία Τομαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages