Απλήρωτοι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας με διαμαρτυρία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Απλήρωτοι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας με διαμαρτυρία

Απλήρωτοι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας με διαμαρτυρία

Share This


 
Για τη μη καταβολή της μισθοδοσίας σε εργαζομένους των ΚΔΑΠ, εδώ και 2 μήνες, διαμαρτύρεται σε ανακοίνωσή της η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Σωματείου Εργαζομένων στις Δημοτικές και Κοινωφελείς Επιχειρήσεις του Δήμου Καλαμάτας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ του Δήμου παραμένουν απλήρωτοι και, απ’ ό, τι φαίνεται, δε θα πληρωθούν ούτε τον επόμενο μήνα.

«Κάθε χρόνο με την ανανέωση της σύμβασής μας, για λόγο ανεξήγητο, υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές των εργαζομένων των ΚΔΑΠ του Δήμου. Φέτος η κατάσταση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και η διοίκηση επέλεξε να πληρώσει τους μισούς εργαζομένους στην ώρα τους, αφήνοντας τους άλλους μισούς απλήρωτους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν σε βασικές οικογενειακές και άλλες υποχρεώσεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ζητούν, λοιπόν, να πληρωθούν άμεσα όλοι οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ και να μπει ένα τέλος στην επαναλαμβανόμενη καθυστέρηση των πληρωμών.

Τέλος, καλούν όλους τους εργαζομένους να εγγραφούν στο νέο σωματείο και να διεκδικήσουν από κοινού τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages