Επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου του υπεραστικού ΚΤΕΛ με μαθητικό δρομολόγιο προς Αρφαρά - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου του υπεραστικού ΚΤΕΛ με μαθητικό δρομολόγιο προς Αρφαρά

Επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου του υπεραστικού ΚΤΕΛ με μαθητικό δρομολόγιο προς Αρφαρά

Share This


 
Οπως καταγγέλθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, χθες Τρίτη 31 Οκτωβρίου δημιουργήθηκε νέο επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου του, στην διάρκεια του δρομολογίου μεταφοράς μαθητών στα Αρφαρά.

Από την πλευρά της Περιφέρειας έγινε η σύσταση να ενημερωθούν σχετικά τόσο οι δικαστικές, όσο και οι αστυνομικές Αρχές από τον εν λόγω συγκοινωνιακό φορέα -ο οποίος γνωστοποίησε πως εξετάζει την διακοπή του συγκεκριμένου δρομολογίου.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε κοινοποιηθεί -από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας- έγγραφο με καταγγελία του συνδέσμου προσωπικού αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών νομού Μεσσηνίας σχετικά με “επίθεση σε υπάλληλο του υπεραστικού ΚΤΕΛ κατά την διάρκεια του δρομολογίου μεταφοράς μαθητών στα Αρφαρά”.

Στο εν λόγω έγγραφο διατυπωνόταν αίτημα για διακοπή του πιο πάνω δρομολογίου, στο οποίο τότε η Περιφέρεια δεν είχε συναινέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages