Σε δικαστικές περιπέτειες μπαίνει το επενδυτικό σχέδιο για τη μαρίνα της Πύλου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σε δικαστικές περιπέτειες μπαίνει το επενδυτικό σχέδιο για τη μαρίνα της Πύλου

Σε δικαστικές περιπέτειες μπαίνει το επενδυτικό σχέδιο για τη μαρίνα της Πύλου

Share This


Σε δικαστικές περιπέτειες μπαίνει το επενδυτικό σχέδιο για τη μαρίνα της Πύλου επειδή σύμφωνα με την οικονομική ιστοσελίδα newmoney.gr ο Δήμος Πύλου Νέστορος «κατέθεσε αγωγή νομής στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, διεκδικώντας τμήμα της χερσαίας ζώνης της μαρίνας».

Για τη μαρίνα της Πύλου το ρεπορτάζ του newmoney.gr αναφέρει: Στις 30 Μαρτίου 2023 το ΤΑΙΠΕΔ ανακήρυξε το σχήμα D Marinas (μέλος του ομίλου D Marin της CVC) – ΤΕΜΕS (Κωνσταντακόπουλος – Οlayan) ως Προτιμητέο Επενδυτή για την αξιοποίηση της Μαρίνας Πύλου. Πρόκειται για παραχώρηση 40 ετών, έναντι τιμήματος 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ εκτιμάται ότι ο νέος παραχωρησιούχος θα πραγματοποιήσει επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών. Στις 21 Σεπτεμβρίου 2023, λίγες ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο δήμος Πύλου Νέστορος, κατέθεσε αγωγή νομής στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, διεκδικώντας τμήμα της χερσαίας ζώνης της Μαρίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages