140 χρόνια από την γέννηση του Νικολάου Πλαστήρα στο Πολεμικό Μουσείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

140 χρόνια από την γέννηση του Νικολάου Πλαστήρα στο Πολεμικό Μουσείο Καλαμάτας

140 χρόνια από την γέννηση του Νικολάου Πλαστήρα στο Πολεμικό Μουσείο Καλαμάτας

Share This

 Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη εκδήλωση με θέμα «Νικόλαος Πλαστήρας» με αφορμή την συμπλήρωση 140 χρόνων από τη γέννηση του, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολεμικού Μουσείου – Παραρτήματος Καλαμάτας με ομιλητή τον Κο Αθανάσιο Χρήστου καθηγητή Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Χορωδία και το σύνολο Μικρών Μουσικών του Συλλόγου Μικρασιατών υπό την διεύθυνση της κ. Γεωργίας Ψαραδέλλη.

  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης κος Αναστασόπουλος Ευστάθιος, ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Κος Φάβας Γεώργιος, ο Δκτής του 9ου Συντάγματος Πεζικού Σχης(ΠΖ) Λυμπερέας Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Μεσσηνίας Αναστάσιος Παναγιωτακόπουλος, ο Σύλλογος Μικρασιατών Καλαμάτας με Πρόεδρο την κα Αργυρό Μυτράκου  καθώς και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων ασφαλείας. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και εκπρόσωποι διαφόρων τοπικών φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages