Ορκίστηκε νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Δημήτρης Πτωχός στην Τρίπολη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ορκίστηκε νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Δημήτρης Πτωχός στην Τρίπολη

Ορκίστηκε νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Δημήτρης Πτωχός στην Τρίπολη

Share This

 


Ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Ν. Παπασταύρου, μετά την τελετή ορκωμοσίας του νέου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου στην Τρίπολη, στην οποία εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, απευθύνοντας χαιρετισμό, δήλωσε:

«Από την 1η Ιανουαρίου 2024, η Πελοπόννησος θα έχει έναν περιφερειάρχη-πρότυπο. Διότι ο Δημήτρης Πτωχός είναι ένας κοινωνικά ευαίσθητος τεχνοκράτης. Ένας έντιμος πατριώτης. Ένας υπηρέτης υψηλών ιδανικών, που έχει αποφασίσει να θέσει τον εαυτό του, τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία του στην υπηρεσία του τόπου του, της Πελοποννήσου, που τόσο αγαπά.

Γι’ αυτό και τον εμπιστεύτηκαν, πρώτα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και στη συνέχεια οι πολίτες της Πελοποννήσου.

Πριν 10 χρόνια συναντήθηκα με τον Δημήτρη σε έναν αγώνα εθνικό για τη σωτηρία της Ελλάδας από την άβυσσο της χρεοκοπίας.

Τότε, υπό την καθοδήγηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, παραμερίσαμε το ”εγώ” και δουλέψαμε με αυταπάρνηση για το καλό της πατρίδας. Είμαι πολύ αισιόδοξος, καθώς ξέρω ότι στο πρόσωπο του Δημήτρη Πτωχού οι πολίτες της Πελοποννήσου αναγνώρισαν και βρήκαν έναν άξιο ηγέτη, που σχεδιάζει το αύριο σήμερα. Για όλους, με όλους.

Ο Δημήτρης έχει σκοπό να γίνει η Πελοπόννησος μια Περιφέρεια αναφοράς. Θα γίνει! Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. Και όσο περνά ο καιρός τόσο θα αισθάνονται οι Πελοποννήσιοι δικαιωμένοι από την επιλογή τους».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages