ΟΛΕΣ οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Καλαμάτα σε ένα οδηγό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΛΕΣ οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Καλαμάτα σε ένα οδηγό

ΟΛΕΣ οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Καλαμάτα σε ένα οδηγό

Share This

 


Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας

Τα Χριστούγεννα έρχονται ολοταχώς και η “ΦΑΡΙΣ” του Δήμου Καλαμάτας φορά τα… γιορτινά της και ετοιμάζεται να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο.

Το Δημοτικό Ωδείο γιορτάζει τα Χριστούγεννα με συναυλία στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 21:00, εικοσιοκτώ βιολιά, δώδεκα φλάουτα, οκτώ κλαρινέτα, τέσσερα βιολοντσέλα, έξι φλάουτα με ράμφος, είκοσι δύο κιθάρες, τέσσερα τρομπόνια και μία σοπράνο θα παρουσιάσουν ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό και γιορτινό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια!

Είσοδος ελεύθερη.

Δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικης φιγούρας «Φτιάχνω το δικό μου ξωτικό» από το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας

Το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εορτών και θέλοντας να προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να δημιουργήσουν, να παίξουν και να χαρούν, διοργανώνει ένα δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικης φιγούρας «Φτιάχνω το δικό μου ξωτικό».

Το δημιουργικό εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00-19:00 μμ στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας.

Σημνατικός συνεργάτης για τη δημιουργία του ξωτικού που θα φτιάξουν τα παιδιά, ώστε να το στολίσουν το δέντρο τους,  θα είναι η ομάδα του εργαστηρίου κατασκευής κούκλας «Γουπατού».

Το εργαστήρι θα πλαισιώνεται από τον Άη Βασίλη και την παρέα του όπου θα παίξουν και θα διασκεδάσουν με τα παιδιά !

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages