Συλλήψεις ανήλικων στην Καλαμάτα για ναυτική φωτοβολίδα και καπνογόνο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συλλήψεις ανήλικων στην Καλαμάτα για ναυτική φωτοβολίδα και καπνογόνο

Συλλήψεις ανήλικων στην Καλαμάτα για ναυτική φωτοβολίδα και καπνογόνο

Share This

 


Στη σύλληψη δυο ανηλίκων προχώρησαν οι αρχές καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ναυτική φωτοβολίδα, 15 ρουκέτες και 1 καπνογόνο. Τα δυο αδέλφια, 13 και 4 ετών αντίστοιχα, βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης όταν έριξαν ένα καπνογόνο σε άδειο χώρο μονοκατοικίας με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές φθορές και κίνδυνος πυρκαγιάς χωρίς ωστόσο να εκδηλωθεί. Εντοπίστηκαν από κληθέντες αστυνομικούς, η σύλληψή έγινε στην Καλαμάτα, με τις αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη και των γονέων των δυο νεαρών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (30.12.2023) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 2 ανήλικοι ημεδαποί, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 ναυτική φωτοβολίδα, 1 καπνογόνο, 1 αναπτήρας και 15 ρουκέτες. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν -2- ημεδαποί, 45χρονος και 39χρονη, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages