Πανελλαδική Σκυταλοδρομία «Τρέχω για το ΕΥ»: Την 3η θέση στην κατηγορία καλύτερης φωτογραφίας το 18ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πανελλαδική Σκυταλοδρομία «Τρέχω για το ΕΥ»: Την 3η θέση στην κατηγορία καλύτερης φωτογραφίας το 18ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Πανελλαδική Σκυταλοδρομία «Τρέχω για το ΕΥ»: Την 3η θέση στην κατηγορία καλύτερης φωτογραφίας το 18ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Share This

 


Στο  Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 12/12/2023, η τελετή απονομής βραβεύσεων των σχολικών μονάδων που διακρίθηκαν για τη συμμετοχή τους στην Πανελλαδική Σκυταλοδρομία «Τρέχω για το ΕΥ». Μεταξύ των σχολείων που βραβεύθηκαν, το   18ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία της καλύτερης φωτογραφίας.

Απονομή βράβευσης για το σχολείο έκανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ .

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε και επίσημα το σχολείο μας, το Σάββατο 09/12/2023 όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή του Συλλόγου μας με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και το χριστουγεννιάτικο παζάρι με τις κατασκευές των μαθητών, των γονέων και των δασκάλων μας!
Η ατμόσφαιρα γέμισε από χαρά και ενθουσιασμό καθώς φωτίσαμε με χαρά το δέντρο μας, δίνοντας έτσι το έναυσμα για την περίοδο των γιορτών στο σχολείο μας.
Το παζάρι ήταν μια πραγματική επιτυχία! Οι δημιουργικές προσπάθειες όλων μας ενέπνευσαν και δημιούργησαν ένα μαγικό περιβάλλον για όλους τους παρευρισκομένους. Οι χαρούμενες νότες με τη μουσική του DJ μας προσέφερε στιγμές απόλυτης διασκέδασης.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στο σπιτικό σας.
Υ.Γ.: Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές γονείς που στερήθηκαν πολύτιμο χρόνο από την οικογένειά τους και ασχολήθηκαν με το μπαζάρ μας.
Ιδιαίτερη αναφορά να κάνουμε για την κόρη της Βιβη Παπαδοπουλου (παιδί γυμνασίου) η οποία έπλεξε με βελονάκι Χριστουγεννιάτικα στολίδια και τα διέθεσε στο μπαζάρ. Σε ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages