4η χρονιά υλοποιήθηκε στην Καλαμάτα το Πρόγραμμα «Καθαροί ζούμε στα σχολεία» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

4η χρονιά υλοποιήθηκε στην Καλαμάτα το Πρόγραμμα «Καθαροί ζούμε στα σχολεία»

4η χρονιά υλοποιήθηκε στην Καλαμάτα το Πρόγραμμα «Καθαροί ζούμε στα σχολεία»

Share This

 


Για 4η συνεχόμενη χρονιά, επισφραγίζοντας την αγαστή συνεργασία της Εταιρείας ΕΛΑΙΣ-UNILEVER HELLAS AE και της Klinex με το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, υλοποιήθηκε το Πρόγραμμα «Καθαροί ζούμε στα σχολεία» για το 2024.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά τη δωρεάν διάθεση καθαριστικών προϊόντων για ένα έτος στις μεγαλύτερες σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Τα στελέχη της Κινητής Μονάδας της δομής παρέδωσαν τα προϊόντα στους Δήμους του Νομού ενώ δέχθηκαν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια εκπαιδευτικών και εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικών Θεμάτων, Γιώργος Φάβας και η ψυχολόγος – υπεύθυνη επικοινωνίας του Κέντρου Κοινότητας, Μαρία Χαριζοπούλου, τόνισαν ότι «οι ενέργειες αυτές αποδεικνύουν εμπράκτως τη διαρκή συμπαράσταση προς συγκεκριμένες ομάδες της τοπικής κοινωνίας εκφράζοντας δυναμικές που στόχο έχουν την κοινωνική αρωγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages