ΓΕΜΙΣΕ παιδιά η πλατεία για το Εργαστήρι Κατασκευής χριστουγεννιάτικης κούκλας-στολίδια - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΓΕΜΙΣΕ παιδιά η πλατεία για το Εργαστήρι Κατασκευής χριστουγεννιάτικης κούκλας-στολίδια

ΓΕΜΙΣΕ παιδιά η πλατεία για το Εργαστήρι Κατασκευής χριστουγεννιάτικης κούκλας-στολίδια

Share This

 


Πλήθος κόσμου σήμερα Κυριακή στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Παρά τον παγωμένο καιρό μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την καθιερωμένη βόλτα τους για καφέ, και παιχνίδι για τα παιδιά, στο χριστουγεννιάτικο σκηνικό που έχει στηθεί εκεί.

Δεκάδες ήταν τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας και με καθοδήγηση κατασκεύασαν κούκλες-χριστουγεννιάτικα στολίδια. Με μεράκι και φαντασία τα παιδιά συναρμολόγησαν τα κομμάτια και έφτιαξαν όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια για να κρεμάσουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όπως μάς δήλωσε η Λέττα Πετρουλάκη, εκ μέρους της Πειραματικής Σκηνής, είχε ετοιμαστεί ένα εργαστήρι για 80 παιδιά, τελικά όμως ξεπέρασε τις προσδοκίες τους, καθώς εμφανίστηκε διπλάσιος αριθμός παιδιών! Όλα τα παιδάκια με ενθουσιασμό ακολούθησαν με προσοχή τις οδηγίες και έφτιαξαν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages