Συγκλονίζει η αδελφή του αδικοχαμένου πιλότου στη Καλαμάτα– «Έφυγε ο άγγελός μου, ήταν άδικο να γίνει έτσι» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συγκλονίζει η αδελφή του αδικοχαμένου πιλότου στη Καλαμάτα– «Έφυγε ο άγγελός μου, ήταν άδικο να γίνει έτσι»

Συγκλονίζει η αδελφή του αδικοχαμένου πιλότου στη Καλαμάτα– «Έφυγε ο άγγελός μου, ήταν άδικο να γίνει έτσι»

Share This

 


Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 40χρονου επισμηναγού, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά την πτώση εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Καλαμάτα. Βαθιά η θλίψη και στην Κρήτη, όπου μάλιστα ο αδικοχαμένος Επαμεινώνδας Κωστέας θα ερχόταν για διακοπές προκειμένου να περάσει την Πρωτοχρονιά στο χωριό της συζύγου του.

Τη μοιραία πτήση παρακολουθούσαν η σύζυγος και τα δύο του παιδιά, τους οποίους θέλησε να έχει κοντά του στην τελευταία του πτήση με τον συγκεκριμένο τύπο αεροσκαφών, που θα αποσυρθούν σε λίγους μήνες από την ενεργό δράση.

Συντετριμμένη η αδελφή του επισμηναγού, μίλησε στο Mega, αναφέροντας ότι η οικογένεια θα έφευγε για διακοπές.

«Ήταν στο (αεροδρόμιο) η σύζυγός του και τα παιδιά. Ήταν η τελευταία πτήση για να φύγει διακοπές με την οικογένειά του. Θα έφευγαν απλά για Κρήτη, επειδή είναι από εκεί η σύζυγός του, να περάσουν Πρωτοχρονιά. Είχε νομίζω πάνω από τρεις χιλιάδες ώρες πτήσης. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί», είπε.

«Έφυγε ο άγγελός μου, έφυγε το παιδί μου. Ήταν άδικο να γίνει έτσι… ήταν πολύ άδικο. Πολύ νέος άνθρωπος. Ένα πολύ νέο παλικάρι που, δυστυχώς, έφυγε πολύ άδοξα. Έχει δύο μικρά παιδάκια», πρόσθεσε η αδελφή του επισμηναγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages