Βραβείο για την καλύτερα στολισμένη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Βραβείο για την καλύτερα στολισμένη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στην Καλαμάτα

Βραβείο για την καλύτερα στολισμένη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στην Καλαμάτα

Share This

 


Ο Εμπορικός Σύλλογος της Καλαμάτας διοργανώνει και φέτος διαγωνισμό για την ομορφότερα στολισμένη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα των καταστημάτων της πόλης. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει την όμορφη και καλαίσθητη πλευρά των εμπόρων της Καλαμάτας, περνώντας παράλληλα μηνύματα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

Για τον διαγωνισμό της καλύτερα στολισμένης βιτρίνας μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρο» ο κ. Γιώργος Εγγλέζος, πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Καλαμάτας, τονίζοντας αρχικά ότι «η πρωτοβουλία αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια και συνεχίζεται και την φετινή χρονιά. Η Καλαμάτα διαθέτει βιτρίνες που μπορούν οι επισκέπτες να τις απολαύσουν και ταυτόχρονα να κάνουν τις αγορές τους μέσα σε αυτές».

Επίσης τόνισε πως μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας μπορεί ο κόσμος να μπει και να ψηφίσει ποια θεωρεί την πιο όμορφα στολισμένη βιτρίνα. Η ψηφοφορία τελειώνει στις 25 Δεκέμβρη και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί μετά από δύο μέρες. Ακόμα υπάρχουν τρία χρηματικά έπαθλα και οι δέκα πρώτες καλύτερες βιτρίνες θα τιμηθούν με αναμνηστική πλακέτα. Σημείωσε, κλείνοντας, πως ο διαγωνισμός πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages