Δήμος Καλαμάτας: Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Δημοτικό Παντοπωλείο ενόψει Χριστουγέννων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δήμος Καλαμάτας: Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Δημοτικό Παντοπωλείο ενόψει Χριστουγέννων

Δήμος Καλαμάτας: Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Δημοτικό Παντοπωλείο ενόψει Χριστουγέννων

Share This

 


Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 ξεκινά η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 116 δικαιούχες οικογένειες συμπολιτών μας, για την κάλυψη αναγκών 317 ατόμων, μέσω του Δημοτικού Παντοπωλείου, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοτική δομή, φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Βιοτεχνικού Πάρκου, στο ισόγειο του κτηρίου Διοίκησης. Δικαιούχοι του Δημοτικού Παντοπωλείου είναι συνδημότες μας που εντάσσονται σ’ αυτό μετά από αίτησή τους, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έχοντας συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Φάβα, η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης μέσω του Δημοτικού Παντοπωλείου θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, ενώ από σήμερα ξεκίνησε και η διανομή κρέατος ενόψει των Χριστουγέννων, στις δικαιούχες οικογένειες, μέσω διατακτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages