18ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας: 3η θέση στην κατηγορία καλύτερης φωτογραφίας στην Πανελλαδική Σκυταλοδρομία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

18ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας: 3η θέση στην κατηγορία καλύτερης φωτογραφίας στην Πανελλαδική Σκυταλοδρομία

18ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας: 3η θέση στην κατηγορία καλύτερης φωτογραφίας στην Πανελλαδική Σκυταλοδρομία

Share This

 


Στην κατάμεστη από μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 12/12/2023, η τελετή απονομής βραβεύσεων των σχολικών μονάδων που διακρίθηκαν για τη συμμετοχή τους στην Πανελλαδική Σκυταλοδρομία «Τρέχω για το ΕΥ».

Ανάμεσα στα σχολεία που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα το 18ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία της καλύτερης φωτογραφίας.

Την απονομή βράβευσης για το 18ο Δ.Σ. Καλαμάτας έκανε ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ιωάννης Βρούτσης στο κτίριο του υπουργείου, όπου ο Παναγιώτης Γιαννάκης μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και πολλούς Ολυμπιονίκες και Olympians και συγκεκριμένα τους Βούλα Κοζομπόλη (Πόλο), Δημοσθένη Ταμπάκο (Γυμναστική), Σοφία Παπαδοπούλου (Ιστιοπλοΐα), Γιώργο Τζελίλη (Άρση Βαρών). Νίκο Σκιαθίτη (Κωπηλασία), Ηρακλή Δεσκουλίδη (Πάλη), Γιάννη Φουντούλη, Κώστα Γκιουβέτση και Μάνο Ζερδεβά (Πόλο), Μαρία Τσουρή (Πόλο) και Άγη Κασούμη (Σκοποβολή) και τις πρέσβειρες του #BEACTIVE, την Ολυμπιονίκη Βούλα Ζυγούρη και την παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαρία Καρπαθάκη, επίσης απένειμαν τα βραβεία στα σχολεία που διακρίθηκαν στις κατηγορίες:

– Καλύτερο βίντεο

– καλύτερο motto

– καλύτερη φωτογραφία

– μεγαλύτερη συμμετοχή,

– μεγαλύτερη διαδρομή.

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε και επίσημα το σχολείο μας, το Σάββατο 09/12/2023 όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή του Συλλόγου μας με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και το χριστουγεννιάτικο παζάρι με τις κατασκευές των μαθητών, των γονέων και των δασκάλων μας!
Η ατμόσφαιρα γέμισε από χαρά και ενθουσιασμό καθώς φωτίσαμε με χαρά το δέντρο μας, δίνοντας έτσι το έναυσμα για την περίοδο των γιορτών στο σχολείο μας.
Το παζάρι ήταν μια πραγματική επιτυχία! Οι δημιουργικές προσπάθειες όλων μας ενέπνευσαν και δημιούργησαν ένα μαγικό περιβάλλον για όλους τους παρευρισκομένους. Οι χαρούμενες νότες με τη μουσική του DJ μας προσέφερε στιγμές απόλυτης διασκέδασης.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στο σπιτικό σας.
Υ.Γ.: Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές γονείς που στερήθηκαν πολύτιμο χρόνο από την οικογένειά τους και ασχολήθηκαν με το μπαζάρ μας.
Ιδιαίτερη αναφορά να κάνουμε για την κόρη της Βιβη Παπαδοπουλου (παιδί γυμνασίου) η οποία έπλεξε με βελονάκι Χριστουγεννιάτικα στολίδια και τα διέθεσε στο μπαζάρ. Σε ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μας !!!
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages