Αίσιο τέλος στην επιχείρηση αναζήτησης του 27χρονου πεζοπόρου στον Ταύγετο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αίσιο τέλος στην επιχείρηση αναζήτησης του 27χρονου πεζοπόρου στον Ταύγετο

Αίσιο τέλος στην επιχείρηση αναζήτησης του 27χρονου πεζοπόρου στον Ταύγετο

Share This

 


Είχε στείλει μήνυμα στο 112 από το βουνό "Χαλασμένο"

Νεότερη ενημέρωση:  ώρα 23:45 -Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 27χρονου πεζοπόρου που αναζητούνταν από αργά το απόγευμα στην περιοχή του δάσους της Βασιλικής. Ο 27χρονος είχε στείλει 112, όταν βρισκόταν στο "χαλασμένο" και τότε σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που ξεκίνησε κινητοποίηση από την πλευρά της Λακωνίας, για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του, καθώς είχε ήδη νυχτώσει και οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες λόγω της κακοκαιρίας. Η αγωνία όλων έλαβε τέλος και ο 27χρονος εντοπίστηκε σώος από τις Αρχές, λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα.

Το χρονικό της αναζήτησης

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης 27χρονου πεζοπόρου, στο δάσος της Βασιλικής, στον Ταΰγετο. Υπάρχει ήδη μεγάλη κινητοποίηση από την πλευρά της Πυροσβεστικής της Σπάρτης, καθώς είναι στην περιοχή της Λακωνίας το κομμάτι που ερευνάται από τις Αρχές, και εκτιμάται ότι εκεί κινήθηκε ο νεαρός πεζοπόρος, ο οποίος να σημειωθεί είναι από Καρδίτσα. Στην περιοχή σπεύδει και η ΕΜΑΚ καθώς η επιχείρηση είναι αυξημένης δυσκολίας, δεδομένου ότι οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς και η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας πέφτει στο μηδέν. Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις της Μεσσηνίας και οι εθελοντές είναι σε ετοιμότητα ώστε αν χρειαστεί να συνδράμουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages