Επί τάπητος το σοβαρό αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας σε σύσκεψη φορέων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επί τάπητος το σοβαρό αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας σε σύσκεψη φορέων

Επί τάπητος το σοβαρό αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας σε σύσκεψη φορέων

Share This


 
Ενημέρωση περί των εξελίξεων για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας, που περιλαμβάνει και τις παρεμβάσεις στο Νέδοντα, δόθηκε κατά τη διάρκεια συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας, υπό τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Κρανιώτης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας Γιώργος Καπερώνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Γιώργος Εγγλέζος, ο πρόεδρος της Ν.Ε. του ΤΕΕ Μεσσηνίας Βασίλης Κουτραφούρης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Μπασακίδης και Ανδρέας Καραγιάννης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαρία Νταμάτη καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη του Δήμου και της ΔΕΥΑ Καλαμάτας.

Κατά τη συνάντηση δόθηκε ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση και τα όσα περιλαμβάνει η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της πόλης, που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Για το θέμα αυτό συμφωνήθηκε, επίσης, καθώς συντάσσονται οι οριστικές μελέτες, να υπάρχει διαρκής ενημέρωση και επικοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages