Δήμος Μεσσήνης: Ορκίστηκε ο Γιώργος Αθανασόπουλος και το νέο δημοτικό συμβούλιο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δήμος Μεσσήνης: Ορκίστηκε ο Γιώργος Αθανασόπουλος και το νέο δημοτικό συμβούλιο

Δήμος Μεσσήνης: Ορκίστηκε ο Γιώργος Αθανασόπουλος και το νέο δημοτικό συμβούλιο

Share This

 


Σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας έγινε πριν από λίγα λεπτά η ορκωμοσία του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου όπως και των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων.

Ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος σε προσωπικό τόνο δεσμεύτηκε για μια δημιουργική πορεία την νέα πενταετία λέγοντας χαρακτηριστικά «Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την υποστήριξη σας. Την επιβράβευση των προσπαθειών  από τη μεριά σας γι’ αυτά που κάναμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Προσωπικά θέλω και σήμερα  να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε και να σας διαβεβαιώσει ότι θα συνεχίσω να σας υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας…

Να κάνουμε ένα βήμα πίσω στο «εγώ» και να ανακαλύψουμε τη δύναμη του «εμείς». Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η πόρτα μου θα είναι διαρκώς ανοικτή, όπως ήταν την προηγούμενη 4ετία. Το ίδιο θα κάνω και την νέα 5ετία. Η συνεργασία, θεωρώ ότι είναι το σημαντικότερο όπλο για την επίτευξη στόχων. Οι προκλήσεις είναι πολλές και εμείς απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούμε… Χρειάζεται σχέδιο, υπομονή και καθημερινή προσπάθεια.»

Κλείνοντας τόνισε πως «η δύναμή μας είναι η στήριξή και η αγάπη σας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, με την αισιοδοξία των ανθρώπων που διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά. Έτσι θα μπορέσουμε να οικοδομήσουμε τον δήμο της ευημερίας και της ανάπτυξης.»

Πάρα πολλοί αυτοδιοικητικοί έδωσαν το παρών με χαρακτηριστική την παρουσία του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages