Το αγοραστικό κοινό ψηφίζει βιτρίνα τις γιορτές στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το αγοραστικό κοινό ψηφίζει βιτρίνα τις γιορτές στην Καλαμάτα

Το αγοραστικό κοινό ψηφίζει βιτρίνα τις γιορτές στην Καλαμάτα

Share This


 Αγοράζεις και ψηφίζεις. Διαγωνισμό με τίτλο “Εικόνες Χριστούγεννων 2023” διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας μέχρι 17 Δεκεμβρίου.

Η Αποτελεί ευκαιρία για τους επαγγελματίες της πόλης να αναδείξουν το καλλιτεχνικό και δημιουργικό τους ταλέντο μέσα από τις βιτρίνες των καταστημάτων τους. Πρόθεση είναι να ενισχυθεί η αισθητική του αστικού περιβάλλοντος, προσφέροντας ταυτόχρονα στους καταναλωτές μια ευχάριστη εμπειρία κατά τη διάρκεια των αγορών τους.
Για πρώτη χρονιά φέτος ένας από τους κριτές θα είναι από το αγοραστικό κοινό! Θα μπορεί ο κάθε ένας να ψηφίσει από ειδική εφαρμογή μέσω κινητού!
Στους νικητές θα απονεμηθούν χρηματικά έπαθλα και πλακέτες. Οι συμμετοχές και κυρίως οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω των κοινωνικών δικτύων και των ΜΜΕ.
Ο διαγωνισμός και φέτος πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του δήμου Καλαμάτας και της ΦΑΡΙΣ. Η υποβολή συμμετοχής, γίνεται στο emporikossyllogos@gmail.com μαζί με τη φωτογραφία από την βιτρίνα μέχρι το Σάββατο 17/12/2023 οπότε και θα ξεκινήσει να ψηφίζει το κοινό.
Α.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages