Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Share This


 Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο εορταστικός στολισμός στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, χθες Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Καλαμάτας τόνισε ότι η Κεντρική Αγορά Καλαμάτα αποτελεί σημείο αναφοράς για ντόπιους και επισκέπτες, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων σε χαμηλές τιμές. Συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΚ για το έργο τους και την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση του χώρου, καθώς και τους καταστηματάρχες και παραγωγούς που αποτελούν την ψυχή της Αγοράς.

Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, ο Πρόεδρος της ΚΑΚ Τάσος Αγγελής, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στους εργαζόμενους στην Αγορά αλλά και στα όσα έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται στην Κεντρική Αγορά με σκοπό τον εκσυγχρονισμό της.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του Δ.Σ. της Αγοράς, εκπρόσωποι των επαγγελματιών της Αγοράς κ.ά.

Την τελετή κάλυψε μουσικά, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages