Σε εξέλιξη οι νέες εγκαταστάσεις του υδατοδρομίου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σε εξέλιξη  οι νέες εγκαταστάσεις του υδατοδρομίου Καλαμάτας

Σε εξέλιξη οι νέες εγκαταστάσεις του υδατοδρομίου Καλαμάτας

Share This

 


«Είμαστε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά, στο να δούμε τα πρώτα υδροπλάνα να πετούν στην πόλη μας, στο λιμάνι της Καλαμάτας» σημείωσε σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023. Αφορμή στάθηκαν οι εργασίες για την εγκατάσταση του οικίσκου που θα καλύπτει τις ανάγκες του σταθμού υδροπλάνων, ο οποίος τοποθετήθηκε στην προβλεπόμενη θέση στο λιμάνι της πόλης.

«Σήμερα ήρθε το ISOBOX που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του υδατοδρομίου. Τις επόμενες εβδομάδες θα έρθει και η πλατφόρμα και θεωρούμε ότι μέσα στον Φεβρουάριο – Μάρτιο θα δούμε τα πρώτα υδροπλάνα να προσγειώνονται στην περιοχή μας» ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος.

Εκ μέρους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Σωτήρης Κριτσωτάκης, ανέφερε ότι πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση για την Καλαμάτα, ενώ επεσήμανε ότι ο Δήμος Καλαμάτας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο έχουν ολοκληρώσει όλα τα γραφειοκρατικά θέματα και πλέον είναι θέμα της αναδόχου εταιρείας να αρχίσουν να πετούν τα υδροπλάνα, κάτι το οποίο τοποθετείται χρονικά το πρώτο τρίμηνο του 2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages