Πλημμύρισε από κόσμο και φως Καλαμάτα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πλημμύρισε από κόσμο και φως Καλαμάτα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Πλημμύρισε από κόσμο και φως Καλαμάτα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Share This


 "Βούλιαξε" από κόσμο χθες το βράδυ το κέντρο της πόλης για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία αλλά και τη συναυλία των Gadjo Dilo που έντυσαν μελωδικά με παλιές και νέες επιτυχίες την εκδήλωση.

Η πλατεία, οι γύρω δρόμοι, αλλά και το ιστορικό κέντρο της πόλης πλημμύρισε από κόσμο όλων των ηλικιών που παρά το τσουχτερό κρύο βγήκαν να διασκεδάσουν και να χαρούν από την όμορφη βραδιά, προάγγελο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα ενώ την εμφάνισή τους έκαναν και τα αθόρυβα πυροτεχνήματα,-που προτίμησε φέτος ο Δήμος- που φώτισαν τον ουρανό.



Η εκδήλωση αυτή θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της γιορτινής περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμος Καλαμάτας έχει προγραμματίσει πλήθος εκδηλώσεων στην πόλη και τις Κοινότητες.


Κατά τη φετινή εορταστική περίοδο έχουν προγραμματιστεί πλειάδα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην πόλη και τις Κοινότητες.

Στην Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου θα λειτουργήσουν και φέτος τα εορταστικά σπιτάκια, καθώς καρουζέλ για τα παιδιά, το οποίο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages