Καλαμάτα οι Πανελλήνιοι Αγώνες Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων τον Απρίλιο 2024 - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα οι Πανελλήνιοι Αγώνες Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων τον Απρίλιο 2024

Καλαμάτα οι Πανελλήνιοι Αγώνες Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων τον Απρίλιο 2024

Share This

 


Ο Δήμος Καλαμάτας θα φιλοξενήσει τον Απρίλιο 2024 τους Πανελλήνιους Αγώνες στίβου που διοργανώνει η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (ΑΟΝΜ), υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Δήμου Καλαμάτας. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχοι αγώνες διεξήχθησαν και φέτος στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Χθες, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας, αποτελούμενη από την Πρόεδρο Ρούλα – Τσάμη Αρκά, τον Πρόεδρο του Δρομέα και υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της ΑΟΝΜ Γιάννη Αρκά και μέλη της Ομοσπονδίας, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο και συζήτησαν μαζί του το γενικό πλαίσιο της διοργάνωσης.

Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Δήμου και Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, θα υπάρξει διεκδίκηση προκειμένου η Καλαμάτα να φιλοξενήσει το 2026 τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages